"Sono io?" - Circus Ronaldo

Sinds 1996 speelt Circus Ronaldo in prestigieuze theaterhuizen en op grote circus- en kunstenfestivals. Aan de hand van oude speltradities, authentieke woonwagens en het hergebruik van oud materiaal brengen ze een ode aan het oude circustheater. In Sono Io? (Ben ik dat?) trachten een vader en zoon elkaar opnieuw te ontmoeten. Via een gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze ...

Wanneer

  • 29 jun 2024
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 22,00 (Vrijetijdspas - 19,00 euro)

Waar

naam
Kasteel d'Ursel, Hingene
adres
Wolfgangstraat 92880 Hingene (Bornem)

Info

Sinds 1996 speelt Circus Ronaldo in prestigieuze theaterhuizen en op grote circus- en kunstenfestivals. Aan de hand van oude speltradities, authentieke woonwagens en het hergebruik van oud materiaal brengen ze een ode aan het oude circustheater.

In Sono Io? (Ben ik dat?) trachten een vader en zoon elkaar opnieuw te ontmoeten. Via een gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden en zoekt die vergane glorie weer op. De zoon zoekt naar de verzoening van het oude circus van zijn vader met de wereld daarbuiten.

De wortels van Circus Ronaldo reiken terug tot ver in het verleden, met Danny en Pepijn als zesde en zevende generatie. Met zeven als heilig getal brengen ze nu een ode aan dit verleden.

Een samenwerking tussen CC Ter Dilft en CC Binder.
Alle activiteiten