Organiseren

 1. Als mijn kind aan de speelpleinwerking wil deelnemen, moet ik dan vooraf inschrijven?  

  Neen, dat hoeft niet. De speelpleinwerking is er voor iedereen vanaf 5 jaar. En op basis van de ervaring van de voorbije jaren kan de jeugddienst inschatten hoeveel kinderen er per week zullen deelnemen. en worden er voldoende animatoren ingezet. Je kan de dag zelf dus gewoon 's morgens of 's middags naar zaal Kloosterheide komen. Er is voor elk kind een plaatsje verzekerd!  

  top
 2. Ik organiseer een fuif, eetfestijn of ander evenement. Mag ik dan extra bordjes plaatsen om mijn activiteit bekend te maken?

  Ja, dat kan maar op voorwaarde dat je activiteit plaatsvindt op het Bornems grondgebied. Je vraagt hiervoor toelating aan bij het college van burgemeester en schepenen. Bordjes mogen geplaatst worden vanaf 3 weken voor de dag waarop je evenement zal plaatsvinden. Bij je toelating krijg je een overzicht van de plaatsen waar je bordjes mogen staan.

  Zie zeker ook: publiciteitsborden

  top
 3. Wij vieren een gouden /zilveren /diamanten /...huwelijksjubileum. Worden wij gevierd door het gemeentebestuur? Waar kan ik terecht voor meer informatie?

  Echtparen die 50, 60, 65 of 70 jaar gehuwd zijn, worden gevierd door het gemeentebestuur.
  Deze viering vindt elk jaar plaats op de maandag ná Bornem grote kermis in oktober. Alle gehuwden worden dan uitgenodigd voor een aperitief en diner, samen met het schepencollege.
  Iedereen ontvangt ook een geschenk van het gemeentebestuur en schriftelijke felicitaties van ons koningspaar.

  top