Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Klaar voor de Baloise Belgium Tour!

Op vrijdag 25 mei is het zover. In de loop van de voormiddag kan wielerminnend Bornem zijn hartje ophalen en renners gaan spotten aan de rennersbussen. Deze zijn opgesteld in de Achterweidestraat en in de Kloosterstraat.

Titelverdediger van de editie van vorig jaar Jens Keukeleire is alvast van de partij. Andere grote namen zijn o.a. Andre Greipel, Jasper De Buyst, Nikolas Maes, Jelle Vanendert, Stijn Devolder, Sean De Bie, Laurens De Vreese…

Deze 88ste editie van de Baloise Belgium Tour belooft een open strijd te worden. Naast 3 WorldTour-ploegen verschijnen er maar liefst 11 pro-continentale ploegen aan de start. Er zal geknokt worden voor elke seconde tijdens de tijdrit van 10,6 kilometer in Bornem.

Vanaf 11.45 uur verkennen de renners het parcours. De eerste renner start effectief om 13.45 uur aan het postkantoor in de Boomstraat. Finishen doen de renners aan het Kardinaal Cardijnplein.

Wij raden bezoekers uit eigen gemeente en buurgemeenten aan om met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Fietsen parkeren kan op de speciale fietsenparkings aan het station, aan CC Ter Dilft, aan domein Kloosterheide en aan de Achterweideparking. Bezoekersparkings voor de auto vind je het Breeven (inrit Breevendreef) en aan de congreshal van Jehova’s getuigen op de Hingenesteenweg.

Gepubliceerd op 23 mei 2018
Nieuwsoverzicht
Baloise

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina