Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een nieuwe site voor de bib!

Sinds 5 maart heeft de bib een vernieuwde website. Voor jou betekent dat onder andere: beter toegankelijk op smartphone en tablet, nog gemakkelijker reserveren en verlengen, meer en betere filters in je zoekopdrachten... Kortom: nog meer zoekplezier!

Wat verandert er nu voor jou?

Mijn Bibliotheek geïntegreerd in de website

Waar je bij de vorige website nog in een andere omgeving terechtkwam als je materiaal wou verlengen of reserveren via je Mijn Bibliotheek-account, blijf je nu de hele tijd op de bibsite. Gemakkelijk, toch?

Je inloggegevens blijven dezelfde

Het adres van de bibwebsite blijft bornem.bibliotheek.be en ook aan jouw login-gegevens voor Mijn Bibliotheek verandert er niets.

Beter mobiel toegankelijk

Surf jij al eens via je tablet of smartphone naar de bibwebsite? Dan zal je snel merken dat de nieuwe site zich beter aan jouw scherm aanpast dan de oude. Gedaan met eindeloos scrollen en inzoomen!

Meer en betere zoekopties

Zoeken naar materiaal op thema, op leeftijd of op materiaalsoort was nog nooit zo gemakkelijk. Je kan nu veel overzichtelijk filteren binnen onze catalogus.

Beschikbaarheid duidelijk in een oogopslag

Geen pop-ups meer om te zien of iets in de bib aanwezig is, maar de beschikbaarheid wordt nu meteen duidelijk op het detailscherm van het materiaal zelf.

Veel surfplezier!

Bezoek de vernieuwde website 

Gepubliceerd op 13 mrt 2019
Nieuwsoverzicht
logo de bib

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 50
e-mail
bibliotheek@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 20 uur

Deel deze pagina