Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verkoop jij mee plantjes voor Kom op tegen Kanker?

Zou je graag de handen uit de mouwen steken voor Kom op tegen Kanker? Dan is het Plantjesweekend iets voor jou!

Al sinds 1995 verkopen duizenden vrijwilligers tijdens het derde weekend van september azalea’s. Ook Bornem doet terug mee! Misschien kocht je zelf al eens een azalea aan een verkoopstandje of tijdens een huis-aan-huisverkoop?

De verkoopactie vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september en Kom op tegen Kanker Bornem is op zoek naar extra helpende handen. Zin om mee te doen? In Bornem beginnen we al te verkopen vanaf dinsdag 10 september 2019.

Je kan zelf kiezen hoelang  je wil helpen: een paar uur, een namiddag, een hele dag… Tijdens de verkoop draag je een badge waardoor je herkenbaar bent als officiële verkoper van Kom op tegen Kanker. En wees gerust, je staat nooit alleen aan een verkoopstand, je kan aansluiten bij mensen die al ervaring hebben. Bij hen kan je ook terecht met een eventuele vraag.

Als verkoper heb je folders ter beschikking die je kan meegeven als mensen vragen waar het geld van de verkoop naartoe gaat. Daarin staat uitgelegd naar welke projecten het geld gaat: naar psychosociale projecten voor kankerpatiënten, naar het Kankerfonds, naar hulp voor kinderen met kanker, …

Azalea’s verkopen is een prettige manier om je in te zetten voor Kom op tegen Kanker.
Doe je mee? Of wil je graag nog meer info?
Neem dan contact op met Martine Van Gucht of Lieselotte Schiltz en dit graag voor eind augustus via martine.vangucht@bornem.be, martinevangucht@hotmail.be of lieselotteschiltz@hotmail.com.

0497/69 45 10 (Martine) of 0494/92 69 76 (Lieselotte)

Gepubliceerd op 13 aug 2019
Nieuwsoverzicht
Plantjes

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina