Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Eerste films voor 2020 online

Ook in het nieuwe jaar hebben we weer knappe kaskrakers en charmante arthouse films voor jullie klaarstaan.

In 2020 zetten we verder in op onze gekende filmformule: een mix van must-see kaskrakers, Belgisch werk en kleinere, ontroerende arthouse films die stuk voor stuk binnenkomen.

De producenten van Patser vuren in januari met Torpedo de eerste Vlaamse duikbootfilm op je af. Met het brandend actuele Les Misérables krijgen we misschien wel de nieuwe La Haine te zien. Scarlet Johansson en Adam Driver acteren op hun best in het confronterende Marriage Story. De Breendonkse Eva Cools debuteert met haar schitterende langspeelfilm Cleo. De Frans-Senegalese regisseur Mati Diop zoomt met Atalantique in op de slachtoffers van de vluchtelingencrisis, namelijk de vrouwen die hun mannen uitzwaaien wanneer die aan hun oversteek beginnen.

Februari brengt ons de winnaar van de Gouden Leeuw in Venetië: Joker. Een huiveringwekkende film met een magistrale Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Onze eigen Matthias Schoenaerts moet echter niet onderdoen als kaalgeschoren bajesklant in The Mustang. Met Valentijn vertonen we Birdsong, een filmconcert van Hendrik Willemyns, één helft van de Belgische band Arsenal. Tijdens de krokusvakantie vliegen we met de koddige Solan & Ludwig naar de maan.

Bekijk de recentste info over ons filmaanbod hier.

Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want
onze filmzitjes zijn genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete zetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.

Gepubliceerd op 1 jan 2020
Nieuwsoverzicht
200114 Marriage Story B.jpg

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 20 uur

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina