Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bornem helemaal klaar om terug veilig te winkelen

Onze Verenigde Handelaars waren al weken op voorhand bezig met de nodige voorbereidingen voor een veilig winkelgebeuren.

Zo maakten zij pakketten met handgel, mondmaskers en mooie affiches. Ook op hun etalages kan je het aantal toegestane bezoekers in de winkel vinden. Zo kan de politie ook makkelijk optreden.

Als gemeente maakten we aanlooproutes van aan Belle Vue richting Veggie & More en terug via Green Ice naar ’t Luxhuis. Daartussen voorzien we ook enkele oversteekplaatsen. We maakten enkele parkeervakken vrij om nog meer ruimte te creëren.
Ook bakkerij Verhelst veranderde de aanschuifrichting in de Ruiterstraat en de Clippel kreeg meer ruimte door het terras van de Belle Vue. Allerlei signalisatieborden maken dit duidelijk.

Al onze openbare toiletten zijn open en worden meermaals per dag gereinigd. En er is meer, want we plaatsten zelfs een extra toiletwagen op het Kardinaal Cardijnplein met de nodige handgel om het winkelgebeuren nog aangenamer te maken.

Onze handelaars kregen nog 15 tips van ons om hun zaak zo veilige mogelijk herop te starten. Aan jou vragen wij om ook een mondmasker te dragen, de minimum afstand van 1,5 meter te respecteren en vaak je handen te wassen.

Van zodra onze horeca opengaat, zal de corona-Bornembon te koop worden aangeboden. Elke burger kan zich met een uniek nummer registreren waardoor hij 20 euro krijgt, als hij een bon van 10 euro aankoopt. Meer info hierover binnenkort op onze Facebook en website.

Volg je ons nog niet op sociale media? Like ons dan en volg al onze laatste nieuwtjes.

Gepubliceerd op 13 mei 2020
Nieuwsoverzicht
Veiligwinkelen

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
0499 86 50 67
e-mail
economie@bornem.be

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Deel deze pagina