Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Plantjesweekend

Voor het eerst sinds 25 jaar zal het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker er helemaal anders uitzien. Dit jaar kan je de azalea’s enkel online kopen. Leg dus tussen 1 en 20 september een plantje in je winkelmandje!
Voor wie koop jij een azalea?

Een azalea voor Kom op tegen Kanker is het enige plantje dat je koopt voor een ander, maar houdt voor jezelf. Want met je aankoop maak je een verschil voor kankerpatiënten en hun naasten. De ziekte heeft vaak een grote impact op hun levens. Met de opbrengst van de plantjesverkoop kan Kom op tegen Kanker ondersteuning bieden in de vorm van een luisterend oor, activiteiten op maat, lotgenotencontact, informatie, praktische hulp of financiële steun.

Hoe verloopt de onlineverkoop?

Koop tussen 1 en 20 september je plantje(s) via de website van Kom op tegen Kanker. Je bestelt en betaalt online. Na aankoop haal je je azalea af bij een afhaalpunt van vrijwilligers, bij een Aveve of laat je je plantjes thuis leveren.

Waarom geen traditionele verkoop?

Met het coronavirus wil de organisatie geen risico’s nemen. Gezondheid gaat voor. Bovendien werd een traditionele verkoop met de geldende veiligheidsmaatregelen onmogelijk. Ze hoopt op ieders begrip en bedankt iedereen die zich dit jaar al heeft ingezet voor de voorbereidingen van het Plantjesweekend.

Gepubliceerd op 7 sep 2020
Nieuwsoverzicht
KOTK

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina