Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gloednieuw Bornems vrijetijdsmagazine

Op 29 juni viel UiT in Bornem, het nieuwe vrijetijdsmagazine van gemeente Bornem, in de Klein-Brabantse brievenbussen.

De eerste editie van dit gloednieuwe tweemaandelijks magazine was normaal gezien een jaar geleden gepland, maar kon niet verschijnen omdat toen vrijwel het volledige vrijetijdsaanbod geannuleerd werd. Maar nu we er eindelijk weer op uit mogen, bieden we de Klein-Brabantenaar via UiT in Bornem graag een volledig overzichtsbeeld op wat er allemaal te beleven valt in Bornem!

Info van gemeente, verenigingen en andere Bornemse instanties

Naast info van de gemeentelijke vrijetijdsdiensten (jeugd, sport, academie, cultuurcentrum en bibliotheek) is er hier ook ruimte voor vrijetijdsnieuws en aanbod van andere instanties en verenigingen binnen de gemeente.

Vanuit de gemeente worden verenigingen en andere Bornemse aanbieders van vrijetijdsaanbod dan ook sterk aangemoedigd om hun aanbod telkens in de uitdatabank in te laden. Op deze manier wordt UiT in Bornem een mooie en logische aanvulling op het gemeentelijk infoblad Hallo Bornem.

Eerste zomers nummer in het teken van ‘naar buiten’

In de nasleep van corona staan er in het eerste nummer vooral buitenactiviteiten op de agenda: openlucht­concerten en -expo’s, straattheater, wandel- en fietstochten, openluchtfilms, kampeertips… Maar daarnaast krijgen ook de alternatieven voor de Dodentocht en projecten als Hoogtij aan de Scheldevallei de nodige aandacht. Iedere Klein-Brabantenaar vindt er zeker iets nieuws in om te ontdekken in Bornem!

Meer info

Gepubliceerd op 28 jun 2021
Nieuwsoverzicht
UiT in Bornem

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 17 uur

Deel deze pagina