Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw! De IVAREM-app

Wat waren die sorteerregels weer van PMD? Of wanneer is mijn recyclagepark weer juist geopend? Kan ik mijn snoeihout of asbest misschien aan huis laten ophalen? Welke zaken kan ik eigenlijk allemaal gratis brengen naar het recyclagepark?

Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen die regelmatig voorkomen bij de infolijn van IVAREM. Om de burgers beter te helpen en te ondersteunen in hun vragen is IVAREM gestart met de IVAREM-app (en een desktopversie). Deze gratis app kan je downloaden in de PlayStore of AppStore.

Dankzij de app kan je:

  • Snel en makkelijk je ophaalkalender volgen
  • De openingsuren en wachtrij van je recyclagepark checken
  • Vragen stellen aan afvalexperts
  • Facturen online bewaren en automatisch betalen
  • Het afvalnieuws volgen (NIEUW!)

Sinds deze zomer kan je je als burger ook inschrijven voor de nieuwsbrief van IVAREM. Deze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar en geeft jou een snel overzicht van het belangrijkste afvalnieuws uit jouw gemeente en regio. Zo blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws en interessante afvaltips. Je kan je makkelijk inschrijven via de IVAREM-app door ‘Afvalnieuws’ aan te klikken in de IVAREM-app of schrijf je rechtstreeks in via www.ivarem.be/nieuwsbrief.

Volg het afvalnieuws uit jouw regio en gemeente door je in te schrijven via de IVAREM-app > Afvalnieuws of schrijf je rechtstreeks in via www.ivarem.be/nieuwsbrief

Gepubliceerd op 7 sep 2021
Nieuwsoverzicht
App

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 21
e-mail
omgeving@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina