Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Start werken Puursesteenweg 13/11/2017

Wij brengen u graag op de hoogte van de planning van de werken aan het fietspad op de Puursesteenweg en de herinrichting van het kruispunt Klein-Mechelen/Lodderstraat.

Verschillende aannemers volgen elkaar op om zo weinig mogelijk verkeershinder te veroorzaken. Eerst wordt het fietspad op Puursesteenweg tussen de spoorweg en de verkeerslichten aan de Lodderstraat bewerkt en geasfalteerd. Deze werken starten maandag 13 november. Verkeer in de richting van de spooroverweg naar de N16 is toegelaten. Verkeer dat van de N16 komt en richting Bornem wil, leiden we vanuit Lodderstraat om via Klein Mechelen naar de parallelweg Rijksweg en de Industrieweg. Wij voorzien 5 werkdagen voor deze werken en omleiding.

Nadien wordt de herinrichting van het kruispunt Lodderstraat / Puursesteenweg / Klein-Mechelen uitgevoerd. Op Klein-Mechelen wordt het laatste deel aan het kruispunt met de Puursesteenweg afgesloten. De bedrijven op Klein-Mechelen zijn dan enkel bereikbaar via het kruispunt N16 (Qualifar). Doorgaand verkeer van de Lodderstraat naar Puursesteenweg (en omgekeerd) blijft mogelijk over één rijvak. Een tijdelijke verkeerslichtenregeling is uitgewerkt om beurtelings het verkeer in alle richtingen door te laten. We verwachten hier verkeershinder, vooral tijdens de ochtend en avondpiek. Deze werken worden geraamd op 3 weken. 

Met het creëren van een extra afslagstrook richting Puurs, zal de doorstroming van gemotoriseerd verkeer op dit kruispunt vlotter verlopen. We voorzien hier voor fietsers een comfortabel fietspad en een veilige oversteekzone. We rekenen op uw begrip bij de hinder die veroorzaakt wordt door deze ingrepen.

Gepubliceerd op 9 nov 2017
Nieuwsoverzicht
werken bord

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 20
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
patrimonium@bornem.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over

Deel deze pagina