Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ter Dilft in Dialoog

Ook in 2018 halen we een reeks interessante en ervaren sprekers naar Ter Dilft. Check alvast dit lijstje...

Zo kijken we al enorm uit naar de komst van Friedl' Lesage en haar gasten Johan Braeckman (filosoof, UGent), Tom Hannes (muzikant, boeddhist) en Petra De Sutter (gynaecologe, UGent en boegbeeld transgenderbeweging). Samen met hen duiken we in 'de zin van het leven'. 

Weet jij liever hoe je altijd energiek en vol levenslust door het leven gaat? Dan vertelt Saartje Vandendriessche je graag meer over haar onderzoek dat ze hier rond voerde.

We verwachten ook enkele schrijvers die je volledig onderdompelen in hun wereld.
Toni Coppers, naar wie de gelijknamige reeks op VTM verwijst, filosofeert met het publiek over de drijfveer van zowel de fans als de schrijver van misdaadverhalen. Wat trekt ons allemaal zo aan in dat unieke genre vol moord, verraad en geweld?

Pedro De Bruyckere geeft ons zijn visie op 'de jeugd van tegenwoordig'. Ze zijn opgegroeid met een smartphone in de hand, een computer naast hun bed, en een koptelefoon rondom de oren. Zijn ze echt weinig sociaal geëngageerd? Of engageren ze zich gewoon op een andere manier dan de vorige generaties? 

Elwin Hofman schreef het allereerste (!) Vlaamse historisch overzichtswerk over de geschiedenis van homoseksualiteit in België. Hij staat stil bij de leefwereld van 'potten' en 'pederasten' in België van de middeleeuwen tot vandaag en bespreekt de veranderende mentaliteit rond een thema dat slechts met mondjesmaat publiek bespreekbaar werd.

Ontdek het volledige aanbod Ter Dilft In Dialoog hier.

Gepubliceerd op 8 jan 2018
Nieuwsoverzicht
TDD

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 20 uur

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina