Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dinner in the sky in Bornem

Tijdens het weekend van 9, 10 en 11 maart staat Bornem op stelten!

Zo vindt in het centrum het Lentefestival plaats. Onder leiding van Sören Van Laer en andere Bornemse bloemsierkunstenaars krijgt het centrum een bloemig jasje.  Ook de winkels zijn dat weekend open en organiseren speciale lente-opendeurdagen. De Bornemse amateurkunstenaars nemen ook deel en stellen hun kunst tentoon in een pand in de Boomstraat.

Dat weekend vindt ook Dinner in the sky plaats. Een uniek concept waarbij je op 55 meter hoogte kan genieten van een spectaculair uitzicht en vooral van Bornems lekkers, zélfs op sterniveau! Vrijdag 9 maart reserveren we voor Bornemse bedrijven. Zij kunnen op deze originele manier hun klanten of relaties extra in de watten leggen. Bedrijven kunnen dit reserveren door contact op te nemen met Goedele De Clerck van de cel lokale economie, economie@bornem.be, tel. 03 890 69 06.

Zaterdag 10 en zondag 11 maart kunnen inwoners een culinaire trip naar de zevende hemel boeken. Niet minder dan 8 zaken nemen deel: Heat, Baroque, ’t Alternatief, ’t Luxhuis, Entrepot du vin, Veggie and more, Billi’z, en Eyckerhof. Tussen 9 en 21 uur op zaterdag en tussen 9.30 en 21.30 uur op zondag kan je aanschuiven aan de vliegende tafel op het Kardinaal Cardijnplein. Reserveren kan bij de deelnemende zaken. Aan jou de keuze: hemels ontbijten, gezond lunchen, sfeervol proeven of dineren tussen de sterren. Snel zijn is de boodschap! Per uur zijn 22 plaatsen beschikbaar!

Voor zaterdag zoeken we nog een of twee horecazaken die willen deelnemen aan dit topevent!

 

Meer info:

Heat: www.h-eat.be

Baroque: www.baroquebornem.be

’t Alternatief: www.t-alternatief.be

Entrepot du vin: www.entrepotduvin.be

’t Luxhuis: tel. 03 889 77 79, Marjan.schilders@telenet.be

Veggie and more: http://www.veggieandmore.be/

Billi’z: tel. 03 502 90 70, billiz@telenet.be

Eyckerhof: https://www.eyckerhof.be/nl/

L’Etranger, www.letranger.be

Oud Gemeentehuis, www.taverneoudgemeentehuis.be

 

Gepubliceerd op 8 feb 2018
Nieuwsoverzicht
dinner in the sky

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
economie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12.30 uur

Lees meer artikels over

Deel deze pagina