Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jo Vally zorgt voor ambiance tijdens seniorenvierdaagse!

Van 2 tot 5 mei organiseren we verschillende activiteiten voor de Bornemse 55-plussers, verspreid over vier dagen. Haal vanaf nu je inschrijvingsformulier op en schrijf je in voor 1 mei.

Woensdag 2 mei: sportdag

Je kan een hele dag terecht in het Breeven voor begeleide sportactiviteiten. De kantine van de voetbal is de centrale verzamelplaats, het vertrekpunt voor de fiets- en wandeltochten en de plaats om tussen de activiteiten door iets te drinken.

In de voormiddag kan je ook terecht in het Seniorencentrum OLV, voor een demonstratie van Activ84health, fietsen op een hometrainer gekoppeld aan de beelden van Street view.

Donderdag 3 mei: infoprogramma

Van 14 tot 17 uur kan je terecht in zaal Kloosterheide voor informatie over buurtwerking en wijkwerking, een dienstverlening van het Sociaal Huis. Je krijgt er ook de nodige inlichtingen over het nieuwe erfrecht.

Vrijdag 4 mei: seniorenparty

De deuren van de polyzaal in het CC gaan open om 14 uur. Optreden van Jo Vally en liveband, een verzorgde broodmaaltijd en zelf de dansvloer op.

Zaterdag 5 mei: operette De Vogelhandelaar - UITVERKOCHT

Je kan voor een, meerdere of alle activiteiten inschrijven aan de hand van het inschrijvingsformulier (beschikbaar aan de balies van het gemeentehuis, CC? Sociaal Huis of sportdienst). Elke activiteit wordt je gratis aangeboden, behalve de party waarbij we een bijdrage van 10 euro vragen. De toegangskaarten hiervoor kan je bekomen aan de balie van het CC.

Meer inlichtingen via levenenwelzijn@bornem.be

 

Gepubliceerd op 23 apr 2018
Nieuwsoverzicht
Senioren

Deel deze pagina