Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je in voor het project LaMA

Mobiliteit gaat ons allen aan, hoe oud je ook bent of hoe je je ook verplaatst.

Onze gemeente maakt werk van een aangenamere en veiligere mobiliteit in Branst, meer concreet van de schoolomgeving. Daarvoor willen we de buurtbewoners, lokale verenigingen, handelaars en de school uitnodigen om samen na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen. Maar ook van de andere Bornemnaars horen we graag of ze ideetjes hebben!
Heb jij zin om de komende maanden samen met andere inwoners en experten te werken aan een betere mobiliteit? Neem dan deel aan de LaMA-workshops!

Tijdens deze workshops, ook wel co-creatiesessies genoemd, gaan we samen op zoek naar oplossingen op maat voor Branst. Rond de periode van de Week van de Mobiliteit (september) worden de beste ideeën uitgetest!

De sessies vinden plaats op 24/04/2018 en 14/05/2018, telkens om 18u30 in het Gemeenschapshuis in Branst. Voor de deelnemers is eten en drinken voorzien.

Dit project vindt plaats in het kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit, waarvoor Branst geselecteerd is.

Inschrijven is verplicht en kan je via https://www.duurzame-mobiliteit.be/laboratoria-mobiele-alternatieven-lama.

Gepubliceerd op 9 apr 2018
Nieuwsoverzicht
LaMA

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 20
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
patrimonium@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12.30 uur en 13.30 tot 19.30 uur

Deel deze pagina