Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vervolgsessie LaMA

De gemeente Bornem maakt werk van een aangenamere en veiligere mobiliteit in Branst en nodigt de buurtbewoners, lokale verenigingen, handelaars en school uit om na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen.

De gemeente Bornem maakt werk van een aangenamere en veiligere mobiliteit in Branst en nodigt de buurtbewoners, lokale verenigingen, handelaars en school uit om na te denken over slimme mobiliteitsoplossingen. Dit in kader van het project Laboratorium Mobiele Alternatieven (LaMA) van Netwerk Duurzame Mobiliteit, waarvoor Branst geselecteerd is.

Tijdens 2 workshops, ook wel co-creatiesessies genoemd, gaan we samen op zoek naar oplossingen op maat van Branst. Rond de periode van de Week van de Mobiliteit (september) worden de beste ideeën uitgetest!

Op dinsdag 24 april 2018 vond de eerste co-creatiesessie plaats in het Gemeenschapshuis in Branst. Samen met een aantal enthousiaste deelnemers gingen we aan de slag. Deze eerste sessie leverde alvast heel wat creatieve ideeën op! Tijdens de tweede sessie bouwen we hierop verder en maken we plannen voor de concrete uitvoering van de testopstelling.

De tweede co-creatiesessie gaat opnieuw door in het Gemeenschapshuis op 14 mei 2018 om 18u30. Kon je er vorige keer niet bij zijn of ben je benieuwd naar de voorlopige ideeën en heb je zin om deze mee uit te werken? Schrijf je dan alsnog in! Voor de deelnemers¬†zijn broodjes¬†en drinken voorzien.

Inschrijven kan via https://www.duurzame-mobiliteit.be/lama/gemeenten-2018/bornem.

Zeer graag tot dan!

Gepubliceerd op 4 mei 2018
Nieuwsoverzicht
LaMA

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 20
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
patrimonium@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Lees meer artikels over

Deel deze pagina