Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ezperando komt er weer aan!

Op 20 mei wordt het Breeven weer ondergedompeld in Zuiderse sferen. Kom vanaf 14 uur meegenieten van exotische ritmes, de (h)eerlijkste hapjes en drankjes en leuke activiteiten. Alle opbrengst gaat naar het goede doel!

Ook dit jaar weer biedt wereldfestival Ezperando voor elk wat wils.

Op 20 mei trappen we omĀ 14 uur het feestje in gang met een spectaculaire Afrikaanse acrobatische act op het plein, net als vele creatieve, leerrijke en vooral leuke workshops voor groot en klein. Neem zeker ook een kijkje op onze gezellige wereldmarkt!

Om 15.30 uur komt de Liedjestovenaar helemaal uit Nederland om de kleinste Ezperando-bezoekertjes mee te nemen op een muzikale wereldreis. En ook daarna gaat die wereldreis gewoon verder, want Skala B, Arumbo, Paco Diatta en Mariachi Reloaded zorgen voor een stevig internationaal feestje. Naar goede gewoonte sluiten onze vrienden van Soul Shakers het festival op knallende wijze af. Bereid die benen dus maar al voor op het betere danswerk!

Niet alleen kan je je dus geweldig amuseren deze Pinksterzondag, de opbrengsten gaan ook nog eens integraal naar het goede doel: de vier organiserende Bornemse vzw's (Finado, Sprinkle, Doenkers en Mondibel) en hun projecten in het zuiden.

Meer weten? Op de hoogte blijven? Hou dan zeker onze webpagina en onze facebookpagina in de gaten!

Gepubliceerd op 7 mei 2018
Nieuwsoverzicht
Genieten van de sfeer op Ezperando

Meer info

adres
Broekstraat 40b2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 44
Fax fax
03 890 69 31
e-mail
mondiaal@bornem.be

Deel deze pagina