Nieuwe films online

Ons lijstje met films is weer aangevuld. De maand februari belooft een korte maar krachtige filmmaand te worden!

Di 5/02 kan je komen genieten van de immens prachtige zwart-wit fotografie van de intieme film Roma. De Mexicaanse topregisseur Cuarón, die bekend is van kaskrakers als Gravity en Children of Men, won hiermee alvast de Golden Globe voor Beste Regisseur en Beste Niet-Engelstalige film en wordt getipt als een grote kanshebber voor de Oscar.

Met A Star Is Born zien we Lady Gaga voor het eerst als leading lady in een film. En dat is volgens o.a. De Morgen voor herhaling vatbaar, want zij menen dat ze "mogelijk de vertolking van het jaar neerzet".

Zin in een biopic over Laurel & Hardy, misschien wel het meest legendarische komische duo ooit? Dan is Stan & Ollie iets voor jou. Maar vergis je niet, deze keer ligt de focus niet op hun gloriedagen.

Met Hollywood aan de Schelde komt eindelijk het droomproject van Robbe de Hert in onze bioscopen. Een nostalgische historische documentaire over de gloriedagen van de Vlaamse film met unieke archiefbeelden.

! Nieuw vanaf februari !
Vanaf februari zijn de tickets voor de film genummerd! Wacht dus niet langer en boek je tickets alvast online: je bent zeker van je plaats en het is snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa.

 

Gepubliceerd op 15 jan 2019
Nieuwsoverzicht
Collage film feb

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 20 uur

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina