Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Padvinders gezocht

Het is intussen meer dan 10 jaar geleden dat onze Bornemse trage wegen voor het eerst in kaart gebracht werden. Hoog tijd dus om te kijken hoe ze het vandaag stellen! Ben jij de padvinder die we zoeken?

Met steun van de Provincie Antwerpen en Regionaal Landschap Schelde-Durme willen we in een eerste fase de trage wegen van Hingene onder de loep leggen.
Trage wegen zijn wegjes en paden voor traag, niet-gemotoriseerd verkeer en voor landbouwverkeer. Ze bieden een veilige en soms kortere route naar werk, school of buurtwinkel. Daarboven zijn het ook mooie wegen voor een ontspannende wandeling of fietstocht in de buurt.

Een huzarenstukje waarbij wij graag een beroep doen op jouw enthousiasme en streekkennis!

Infoavond
Hou je van wandelen en ben je benieuwd om ook de weinig betreden plekjes te leren kennen? Kom dan naar deĀ infoavond op donderdag 28 maart 2019! Die start om 20 uur in het Gemeenschapshuis van Hingene in de Edmond Vleminckxstraat 73.

Trage Wegen App
Omdat de inventarisatie voor het eerst gebeurt met de Trage Wegen App, voorzien we speciaal voor alle kandidaat-padvinders een gezamenlijke terreinuitstap op zaterdag 30 maart van 9.30 tot 12 uur.
We vertrekken aan het Gemeenschapscentrum en onthullen onderweg de beste tips & tricks! Zie je werken met de App niet zitten? Geen nood, we zoeken samen een oplossing!

Inschrijven is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Tot dan!

Info: Lies Vervaet, www.rlsd.be, lies@rlsd.be of 052 33 89 14.

Gepubliceerd op 20 feb 2019
Nieuwsoverzicht
Trage wegen

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 21
Fax fax
03 890 69 29
e-mail
omgeving@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Deel deze pagina