Nieuwe films in Ter Dilft

Bij ons heb je geen last van maartse buien of aprilse grillen, want het lijstje topfilms werd zonet aangevuld.

Trio, de film waarin Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans de regie en hoofdrollen voor hun rekening nemen kan je op 23/04 komen bewonderen: talent van eigen bodem!

De transformatie van de beeldschone Nicole Kidman in Destroyer is verbluffend. Zo heb je haar nog nooit gezien. Als je fan bent van een spannend misdaaddrama, dan ben je bij ons aan het juiste adres op 30/04.

Voor een tweede metamorfose raden wij Christian Bale aan in Vice: hij kwam 20 kilo bij voor de rol van Dick Cheney. De film sleepte dan ook niet onverwacht de Oscar voor Beste Make-Up en Haar in de wacht. Amerika boven op 7 mei.

Last but not least spelen we The Favourite. Opnieuw een Oscarwinnaar: Olivia Colman mocht een Oscarbeeldje naar huis nemen voor beste actrice. Check zeker de schattige en innemende speech die zij gaf na het ontvangen van het beeldje. De Morgen tipt deze film als het meest getikte kostuumdrama ooit. Kom dus zeker kijken op 14 mei, het is de moeite!

Interesse in één van onze films? Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want sinds kort zijn onze filmzitjes genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete filmzetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.

 

Gepubliceerd op 15 mrt 2019
Nieuwsoverzicht
190423 TRIO B

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 20 uur

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina