Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe films in Ter Dilft

Wij verrassen jou weer met een lijstje topfilms, met in mei alleen maar straffe madammen op het witte doek!

Duelles met Veerle Baetens in de hoofdrol stelt niet teleur. Deze psychologische thriller speelt zich af in de jaren '60 waarin de harmonie tussen twee bourgeoisgezinnen wordt verstoord. Het is een echte nagelbijter die je op het puntje van je stoel laat kruipen.

Felicity Jones schittert als de bekende advocate Ruth Ginsburg in de film On The Basis Of Sex. De film handelt over een revolutionaire rechtszaak in het Amerika van de jaren '70 waarin Ruth Ginsburg opkomt voor gelijke rechten tussen man en vrouw.

C'est ça l'amour werd dan weer geregisseerd door de straffe regisseuse Claire Burger. Zij maakte een doodeerlijke film met zeer herkenbare situaties. Een intiem familieportret over opvoeden, liefhebben en loslaten.

Last but not least spelen we Can You Ever Forgive Me? Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van schrijfster Lee Israel. Melissa McCarthy speelt haar rol zo bescheiden en ingetogen dat je bijna vergeet dat ze een comedy-actrice is. Ze was dan ook terecht genomineerd voor een Oscar.

Interesse in één van onze films? Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want sinds kort zijn onze filmzitjes genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete filmzetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.

Gepubliceerd op 3 mei 2019
Nieuwsoverzicht
190521 Duelles B.jpg

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina