Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Neem met jouw vereniging deel aan de Dag van de Bornemnaar!

Op zondag 1 september organiseren wij voor de eerste keer de DAG VAN DE BORNEMNAAR. We streven ernaar om van deze dag een ontmoetingsdag voor alle Bornemnaars te maken. Jong, minder jong, klein, groot…

Alle Bornemse verenigingen mogen hieraan meewerken. Dit kan door die dag demo’s te geven, workshops aan te bieden, of door drankjes en hapjes aan te bieden. Hamburgers, frietjes, ijsjes, frisdranken, mocktails, cocktails, fruitsatés, nacho’s, cake, wafeltjes… De opbrengst van deze activiteiten is volledig voor jullie, verenigingen.

Dit evenement vindt plaats van 12 tot 19 uur op het grote grasveld in het Breeven. Wij zorgen voor een podium, optredens en animatie voor groot en klein.

Brainstormen jullie even samen met jullie clubleden over wat jullie kunnen betekenen die dag? Laat ons zeker voor 16/6 weten of jullie deelnemen en wat jullie precies willen doen of verkopen. Mail hiervoor naar communicatie@bornem.be, of bel naar 03 890 69 06. Wij hopen alvast dat vele verenigingen deelnemen en dat het een leuke afsluiter wordt van de zomer!

Gepubliceerd op 11 jun 2019
Nieuwsoverzicht
DagBornemnaar

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag.

Deel deze pagina