Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dag van de Bornemnaar

Nieuw dit jaar is “De Dag van de Bornemnaar” op zondag 1 september van 12 tot 19 uur in recreatiedomein Breeven.

Gemeente Bornem zorgt de hele namiddag voor animatie voor jong en oud. Zo komt er een reuzegroot evenementendorp van meer dan 600 m² aan springkastelen, zijn er grime-en kappersstanden, kan je je laten vereeuwigen in een karikatuur, leer je allerlei circustechnieken of kan je zelfs koning worden voor 1 minuut.

Wist je dat je die dag gratis gebruik maakt van alle gemeentelijke sportactiviteiten? Dat betekent dus gratis zwemmen, minigolfen, petanquen, padel spelen, enz. Maar ook de Bornemse sportverenigingen doen mee en laten je kennismaken met judo, basketbal, badminton, volleybal, wielrennen… en je mag zelfs autootjes besturen op afstandsbediening.

Er is een hoofdpodium met om 14 uur de Ketnetband, om 17 uur Les Copines en tussendoor zijn er allerlei optredens van Bornems talent, zoals An-D uit the Band, JP en Englar.

Ook treedt de Bornemse harmonie op, in het muziekdorp, samen met Villa Viola, Zingen onder de douche en de dansvereniging The Young Bouncers.  

Heel de dag staat in het teken van de Bornemse verenigingen. Meer dan 30 verenigingen* schreven zich in en bieden allerlei voeding en drank aan. Alle opbrengsten zijn voor hen. Uiteraard kan je ook kennismaken met hun werking.  

Als surprise act sluiten wij die dag af met een mooi spektakel om 19 uur. Wil je weten wat dat is? Kom dan zeker langs op zondag 1 september 2019 tussen 12 en 19 uur. Het wordt een knotsgekke dag die je niet wil missen!

 

*Judoclub Kumi Kata, De Steiger, Scouting Bornem, Geranimo, LETS Klein-Brabant, Hedera, Passie 2.0 2.0, Huize Eyckerheide, OLVP Lagere School, Imkervereniging Sint-Ambrosius, Plumula, ouderraad Huveneersschool Hingene, Thor Palingboys, Chiro Branst, Villa Viola, wandelclub Kadee, The Young Bouncers, Zingen onder de douche, Tateljeeke, Tasting Club Klein-Brabant, volleybalclub KWB Branst, RC Racing fun, Bornemse Harmonie, KVLV Wintam, Sparta, Samana Branst-Bornem, Falos, VLAS, Kom-Op-Tegen-Kanker, toerisme Klein-Brabant, brandweer van Bornem

Gepubliceerd op 30 aug 2019
Nieuwsoverzicht
DagvdBornemnaar

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina