Familiefilms in Ter Dilft

Ook voor ons jongste publiek hebben we weer enkele avontuurlijke films op het programma staan.

Tijdens de herfstvakantie, op dinsdag 29/10, beleven de trouwe maatjes Woody en Buzz Lightyear samen met hun nieuwe speelkameraadje Bonnie en haar zelfgemaakte Forky weer dolle avonturen. Toy Story 4 prikkelt de creativiteit van kinderen en geeft hen mee dat je ook veel plezier kan beleven met zelf geknutselde dingen.

Op zondag 1 december kijken we al uit naar de komst van de Sint met onze Sinterklaasfilm Waar is het grote boek van Sinterklaas? Sint en Kerstman nemen het samen op tegen Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, die hun boeken stal.

In de kerstvakantie gaat Shaun het Schaap de ruimte in om het nieuwsgierige ruimtewezentje Lu-la, dat neerstorrte op de boerderij, terug naar huis te helpen in Shaun, het ruimteschaap.

Op vrijdag 3 januari kan je komen kijken naar Minuscule 2: het tropisch avontuur. Het rescueteam van kriebelbeesten, een mier, een spin en een lieveheersbeestje, vliegt er op uit om het lieveheersbeestje, dat per ongeluk kwam vast te zitten in een pakket richting de Caraïben, op te sporen.

Ouders en grootouders zullen volop kunnen meegenieten van onze familiefilms, maar ben je toch op zoek naar iets meer volwassen? Bekijk dan zeker onze volledige filmprogrammatie hier.

Gepubliceerd op 27 okt 2019
Nieuwsoverzicht
191201 Waar is het grote boek van Sinterklaas B.jpg

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 20 uur

Het secretariaat is ook open bij avondvoorstellingen (45 minuten vooraf!)

In juni, juli en augustus gesloten om 17 uur!

 

Deel deze pagina