Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: koks voor PROEFstuk

Op 18 november 2017 is het opnieuw PROEFstuk, dit jaar in het gemeenschapshuis van Branst. Kook je graag en ben je een krak in een bepaald gerecht? Doe dan mee en laat iedereen meeproeven!

PROEFstuk hoeven we niet meer voor te stellen. De Klein-Brabantse cultuurdiensten zijn ook dit jaar op zoek naar gerechten zoals u ze thuis maakt.
We roepen dan ook verenigingen en amateurkoks op om ons een favoriete gerecht voor te stellen: voorgerecht, dessert, eenpansgerecht, taart, brood, paté, taboulé, soep, Spaans, Grieks, Afrikaans, Aziatisch, een zelf gebrouwen bier of je eigen mocktail … maakt niet uit.
In het bijzonder roepen we inwoners met uitheemse roots op om ons te laten proeven hoe het bij hen thuis smaakt.

PROEFstuk is geen wedstrijd.
Bedoeling is dat iedere amateurkok voor minimum 20 personen een gerecht maakt, zodat we zeker 80 mensen kunnen laten proeven van elk gerecht. Elke deelnemende amateurkok krijgt tot 100 euro van zijn aankopen terugbetaald. De gerechten worden op voorhand thuis gemaakt en worden kant en klaar meegebracht door de koks. Indien nodig kunnen gerechten ter plekke opgewarmd worden.

Tijdens PROEFstuk nodigen we iedere liefhebber uit om van kraampje tot kraampje, van pan tot pan, te lopen en te proeven. Zin om mee te doen en je favoriete thuisgerecht te delen? Laat het ons weten! Geef dan voor 13 oktober je gerecht en je contactgegevens door aan de cultuurdienst van Bornem, Puurs of Sint-Amands.

Proefstuk vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 november 2017, vanaf 18 uur, in het gemeenschapshuis van Branst, Luipegem 160, Bornem.

Cultuurdienst Bornem
Tel. 03 890 69 49
cultuur@bornem.be

CC de Kollebloem – vrijetijdsbalie
Tel. 03 890 76 20
vrijetijdsloket@puurs.be

Cultuurdienst Sint-Amands
Tel. 052 39 98 62
cultuurdienst@sint-amands.be

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op 5 jul 2017
Nieuwsoverzicht
Proefstuk: de grote thuisproeverij

Meer info

adres
Broekstraat 40 b2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 49
Fax fax
03 890 69 31
e-mail
cultuur@bornem.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

In de namiddag enkel op afspraak.

Cultuurdienst: Voor een persoonlijk contact maak je best een afspraak!

Lees meer artikels over

Deel deze pagina