IGEMO zoekt warme vrijwilligers

IGEMO is op zoek naar warme vrijwilligers om thermografische scans van woningen te maken. Je helpt daarmee buren, dorpsgenoten, vrienden en familie om hun huis warmer te maken.

Thermografie is een meetmethode die werkt met infrarood beelden. Via een thermografische camera worden temperatuurverschillen duidelijk in beeld gebracht.

IGEMO gebruikt deze methode in heel wat gemeenten om het warmteverlies van woningen in kaart te brengen. Op de foto zie je perfect waar je huis het meeste warmte verliest... en weet je meteen waar je iets aan kan doen!

De afgelopen jaren heeft IGEMO, via thermografie, heel wat wijken 'doorgelicht'. Honderden mensen kregen een persoonlijke woningscan met bijhorend advies. De populariteit van deze methode stijgt enorm. Omdat IGEMO deze dienst gratis wil blijven aanbieden, zijn we op zoek naar enthousiaste woningscanners.

Heb je interesse? Schrijf je dan voor 31 januari in via een mailtje naar onze woningscanner: guido.verlinden@igemo.be. Vermeld in twee lijntjes waarom jij de ideale vrijwilliger bent.

De opleiding tot woningscanner zal plaatsvinden in februari of maart.

Meer info vind je op de website van IGEMO.

Gepubliceerd op 8 jan 2020
Nieuwsoverzicht
Thermo

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 21
e-mail
omgeving@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Deel deze pagina