Maandag wordt weer marktdag!

Goed nieuws, want vanaf maandag 18 mei kunnen we terug markten, maar niet op de gebruikelijke manier.

Het is niet de bedoeling om gezellig koffieklets te houden of in groep te verzamelen, maar wel om efficiënt, snel en veilig je boodschappen te doen. Daarom moeten we ons samen houden aan alle veiligheidsmaatregelen.

Bornem doet haar markt opnieuw open, maar enkel op een veilige manier en dit om het coronavirus tegen te gaan. Zo zal de markt staan op het Kardinaal Cardijnplein tot in de eerste helft van de Boomstraat. We werken met een marktroute en hebben 3 toegangen, zodat iedereen op de nodige afstand van mekaar blijft. Aan de 3 toegangen zullen stewards staan die je wegwijs helpen. Je krijgt een foldertje met een plan van de verschillende kramen en hun nummers én natuurlijk ontvang je van ons nog eens het overzichtje van de richtlijnen waaraan je je moet houden.
Ken je deze nog? Draag een mondmasker, was je handen met een desinfecterende gel, hou anderhalve meter afstand, doe geen onnodige praatjes en gebruik enkel de tijd die je nodig hebt om te markten. Aan elk kraam zal een affiche hangen met het aantal mensen dat kan aanschuiven. Staat er te veel volk? Loop dan even door en keer later terug. Enkel op deze manier kunnen wij het coronavirus tegengaan en binnenkort hopelijk terug op een fijne manier winkelen en terrasjes doen! Aan onze Bornem-caravan kan je terecht met al je vragen.

Tot maandag!

Gepubliceerd op 14 mei 2020
Nieuwsoverzicht
Markt

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
economie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag.

Deel deze pagina