Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom langs op afspraak!

We kiezen ervoor om de lijn van de digitalisering verder door te trekken en de huidige dienstverlening in het gemeentehuis en in het Sociaal Huis te optimaliseren via een online afsprakenmodule.

Een online afspraak maken met de leden van het schepencollege kon al langer, vanaf nu is dit ook mogelijk voor de diensten burgerzaken, omgeving, patrimonium en voor de diensten in het Sociaal Huis. Vanzelfsprekend kunnen vele attesten en producten al online aangevraagd worden via het e-loket. Dit blijft ongewijzigd.

Je kan heel makkelijk een afspraak regelen via onze website. Heb je thuis of elders geen toegang heeft tot online tools? Dan kan je telefonisch tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, van 9 tot 12 en op woensdag ook van 13.30 tot 19 uur, een afspraak maken. Het Sociaal Huis is elke voormiddag open van 9 tot 12 uur. Dit kan via 03 890 69 00 (gemeente) of 03 890 60 70 (Sociaal Huis).

Hiermee willen we wachtrijen vermijden en jou op het meest geschikte moment laten kiezen om naar het gemeentehuis of het Sociaal Huis te komen. Bovendien bieden we jou door deze nieuwe manier van werken meer privacy en kunnen we in deze coronaperiode de veiligheid beter waarborgen. De medewerkers weten immers perfect hoeveel mensen zich in het gebouw bevinden en kunnen daarnaar handelen.

Als je online of telefonisch een afspraak vastgelegd hebt, toon je de code aan het onthaal en word je onmiddellijk doorverwezen naar de bevoegde balie. De baliemedewerker is van je komst op de hoogte en kan hiervoor al voorbereidend werk doen zodat afspraken ook sneller kunnen afgehandeld worden.

Gepubliceerd op 27 mei 2020
Nieuwsoverzicht
WOA

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
gemeentebestuur@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06

Deel deze pagina