Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Studeren in Bornem

In de bib en CC kan momenteel nog niet gestudeerd worden. Elders in de gemeente zijn er wel plekken waar dat ondertussen veilig kan. Reserveren is er telkens verplicht.

De bib en CC Ter Dilft trokken de vorige examenperiodes telkens veel studenten aan die op zoek waren naar een rustige studieplek in Bornem. Door de huidige omstandigheden kan er op die plaatsen momenteel nog niet gestudeerd worden, maar bib, CC en gemeente ging actief op zoek naar veilige studieplekken elders in de gemeente om toch tegemoet te kunnen komen aan de vele vragen van hogeschool- en universiteitsstudenten.

In Kerk Klein-Brabant vond de gemeente een goeie partner. Sinds eind mei zet de centrumkerk van Bornem haar deuren open. En vanaf woensdag 3 juni kan er ook in het gemeenschapshuis van Hingene gestudeerd worden. Dat aanbod kan eventueel later nog uitgebreid worden.

Uiteraard zijn er ook hier extra veiligheidsmaatregelen waar de studenten zich aan zullen moeten houden. Zo is er per plek een maximaal aantal beschikbare plaatsen (14 voor kerk Bornem, 10 voor kerk Hingene) om social distancing te garanderen. De studenten moeten ook zelf voorzien in eigen handgel, hun eigen werkplek voor en na gebruik ontsmetten en ook hun eigen hervulbare waterfles meebrengen als ze willen drinken. Om overzicht en onnodige wachtrijen te vermijden is het voor alle studieplekken verplicht om op voorhand te reserveren.

Alle  laatste info staat telkens op bornem.bibliotheek.be/studerenBornem 

Gepubliceerd op 2 jun 2020
Nieuwsoverzicht
Studenten in de bib

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 50
e-mail
bibliotheek@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:14 tot 20 uur

Deel deze pagina