Woonveer verrast huurders met waardebon

Ook voor de huurders van de sociale huisvestingsmaatschappij Woonveer Klein-Brabant is de zomer begonnen.

Nu we vaak in eigen streek blijven, worden de leukste plekjes van Klein-Brabant in het zomermagazine van Woonveer in de schijnwerper gezet. Bovendien ontvangen alle huurders 2 waardebonnen die ze kunnen inruilen bij de deelnemende lokale fruit- en groetenwinkels.

Waardebon voor lokale fruit- en groentehandelaars

De coronacrisis en de bijhorende overheidsmaatregelen hebben gewogen op onze sociale contacten, onze vrijetijdsbesteding en de lokale economie. Met Covid-19 rondom ons bleven we “in ons kot” en hebben we leren leven met 1,5 meter afstand, handen wassen en het dragen van mondmaskers. Als sociale woonmaatschappij kreeg Woonveer Klein-Brabant duidelijke signalen van toenemende spanningen, armoede of sociale isolatie bij onze huurders. Daarom besliste Woonveer dat het dé moment was om (ook) als sociale huisvestingsmaatschappij in te spelen op deze noden en onze huurders een extra steuntje te geven.
Alle 1500 huurders ontvingen eind juni 2 genummerde waardebonnen van elk € 10, die in juli en augustus kunnen ingewisseld worden bij de deelnemende lokale fruit- en groentehandelaars: Veggie & More en de Buurtkar in Bornem, Primeurs in Puurs en Puur Smaak in Sint-Amands. Dit éénmalig initiatief geeft dus zowel onze huurders als de lokale handelaar een steuntje in de rug.

Zomer in eigen streek

Samen met deze waardebonnen verspreidde Woonveer ook haar zomermagazine 2020 bij alle 1500 huurders in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Naast praktische informatie over tuinonderhoud, de rol van de sociale dienst en de lopende bouwprojecten ligt de focus van dit nummer op “zomer in eigen streek”. Omdat veel mensen in eigen land blijven, wordt in dit nummer de schijnwerper gezet op de 10 mooiste plekken van Klein-Brabant die zorgen voor verkoeling en zuurstof en bovendien voor eenieder gratis toegankelijk zijn.

Gepubliceerd op 10 jul 2020
Nieuwsoverzicht
Woonveer

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

In juli en augustus wijken de openingsuren op woensdagnamiddag af.

Op volgende woensdagen kan je langskomen op afspraak tussen 13.30 en 19 uur:

  • 1 juli, 15 juli, 29 juli, 12 augustus, 26 augustus.

Op volgende woensdagen kan dat tussen 13.30 – 17 uur:

  • 8 juli, 22 juli, 5 augustus, 19 augustus.

Deel deze pagina