Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Babbellijn

In april zetten we het project ‘Zeggetis’ op poten. Het coronavirus brak uit en heel veel mensen raakten geïsoleerd door de lockdown.

Tal van vrijwilligers namen het initiatief om 75+ers op te bellen en een babbeltje te doen. Sommigen zelfs dagelijks!

Er kwamen veel lovende reacties op, zowel van de 75+ers als van de vrijwilligers. We willen dit niet zomaar laten uitdoven. Daarom zetten we dit project permanent verder onder de naam ‘De Babbellijn’. Op termijn breiden we De Babbellijn ook uit naar -75ers die nood hebben aan een terugkerende babbel.

De Babbellijn wil ervoor zorgen dat mensen in isolement op regelmatige basis worden opgebeld en hun praatje hebben, via de telefoon. Het kan deugd doen om eens gebeld te worden door je vaste telebuddy. Om heel ongedwongen eens met elkaar te praten, om te vertellen hoe het gaat, om samen te lachen of om je hart eens te luchten. Misschien ontstaat er wel een unieke vriendschap?

Om dit te doen slagen, zijn we opnieuw op zoek naar vrijwilligers! Wil je je graag af en toe tijd maken om iemand die daar nood aan heeft op te bellen? Of wil je gewoon wat meer info? Of ken je iemand die graag wordt opgebeld? Neem contact op met ons! Via e-mail naar anne.dhaens@bornem.be of telefonisch 03 890 60 88.

Gepubliceerd op 11 sep 2020
Nieuwsoverzicht
Telefoon

Meer info

adres
Broekstraat 40B2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 60 70
e-mail
sociaalhuis@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur

Enkel op afspraak van maandag t.e.m. vrijdag van 9 - 12 uur en van 13 - 16 uur.

Deel deze pagina