Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dag van de Leerkracht

Vandaag bedankten we het schoolpersoneel op de Dag van de Leerkracht met planten en zoets.

Bij ons is het vandaag niet de dag van de leerkracht, maar de dag van het schoolpersoneel! Niet alleen de leerkrachten, ook directie, logistiek medewerkers, ondersteunend personeel en secretariaatsmedewerkers verdienen een oprechte dankjewel. Zij hebben zich afgelopen maanden maximaal ingezet om ondanks het coronavirus toch de kinderen te bereiken. Niet alleen met de leerstof, maar ook met enthousiasme, creativiteit, aandacht, begrip en geduld. En daar zijn zij met glans in geslaagd!
Nu de eerste maand van het nieuwe schooljaar achter de rug is, blijkt opnieuw met welke inzet zij alles in goede banen leiden, om het veilig, leerrijk en organisatorisch goed te laten verlopen.

Vanuit het gemeentebestuur willen we hen hier dan ook heel graag voor bedanken. Dat doen we met een symbolisch gebaar in de vorm van planten die gekend staan voor hun luchtzuiverende eigenschappen.
We gaan een periode van koude tegemoet waarbij verluchten niet zo vanzelfsprekend zal zijn omwille van de temperatuur. Vandaar dat het bestuur een steentje wil bijdragen door in alle scholen de natuur binnen te brengen. En ook omdat een zoete zonde in drukke tijden een opsteker kan zijn, worden dozen met wat lekkers bezorgd.

Een heel grote dankjewel voor de voorbije maanden, maar zeker ook voor de maanden die nog komen!

Gepubliceerd op 5 okt 2020
Nieuwsoverzicht
Dagvandeleerkracht

Meer info

adres
Barelstraat 111/b2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 47
Fax fax
03 890 69 31
e-mail
jeugd@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13 tot 18 uur

Deel deze pagina