Nieuwe studentenjobs in coronatijden

Vandaag zijn er nog steeds minder studentenjobs beschikbaar dan voor de coronacrisis.

Een aantal jobs die vandaag wél beschikbaar zijn voor studenten, zijn totaal nieuwe studentenjobs. Zo ook de job als onthaalmedewerker in een triagepunt. Tijdens de eerste opstoot van het coronavirus in het voorjaar, werd het triagepunt in Bornem nog volledig bemand door vrijwillige medewerkers van de gemeentelijke diensten. Vandaag zijn studenten verantwoordelijk voor het onthaal.

Concreet betekent dit dat ze telefoons beantwoorden van artsen die afspraken maken voor het testen van hun patiënten én instaan voor het onthaal van de mensen die zich ter plaatse aanmelden voor hun afspraak.

Iedere dag is gesplitst in twee shiften. Er is één jobstudent per shift aan de slag. In het weekend wordt er een volledige dag gewerkt. Daarnaast wordt er gezorgd voor back-ups bij noodgevallen of als er snel moet opgeschaald worden.

De veiligheid komt op de eerste plaats uiteraard. De studenten worden niet alleen erg goed opgeleid, ze doen hun studentenjob ook in de meest veilige omstandigheden. Zo werken ze van achter een glazen loket, dragen ze een mondmasker en maken ze zeer regelmatig gebruik van gel om de handen te ontsmetten.

Interesse?

Bachelor- of masterstudenten van minimum 18 jaar die zich geroepen voelen kunnen nog steeds solliciteren. Naast goede computervaardigheden, moeten kandidaten vlot in de omgang zijn, klant- en oplossingsgericht kunnen denken, zelfstandig kunnen werken, stressbestendig zijn en vlot kunnen communiceren met zowel patiënten als artsen.

Gepubliceerd op 3 nov 2020
Nieuwsoverzicht
azr

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina