Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infomoment luchtlijn Mercator-Bruegel

Op dinsdag 2 februari organiseert Elia een digitaal infomoment om burgers te informeren over de toekomstige werken aan de bovengrondse luchtlijn Mercator-Bruegel.

Werken aan bestaande bovengrondse luchtlijn

Elia versterkt de noord-zuidas van het Belgische elektriciteitsnet tussen de hoogspanningsstations ‘Mercator’ in Kruibeke en ‘Bruegel’ in Dilbeek. Dit is nodig om de toename van elektriciteitsstromen beter te kunnen spreiden en transporteren. Hierdoor blijft de bevoorrading van elektriciteit voor het hele land in de toekomst verzekerd. De bovengrondse luchtlijn (380kV) Mercator-Bruegel is 32 kilometer lang en doorkruist 9 gemeenten in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Meer informatie tijdens digitaal infomoment op 2 februari

Elia organiseert in normale omstandigheden fysieke infomarkten in de buurt van de luchtlijn om buurtbewoners te informeren over het project en de werken. Door de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) is dit nu niet mogelijk. Daarom organiseert Elia een digitaal infomoment. Tijdens dit infomoment geeft Elia meer uitleg over het project: de werken, het doel, de timing, de werkzaamheden en de mogelijke hinder.

Deelnemers kunnen via de chatfunctie vragen stellen. Om alles vlot te laten verlopen is inschrijven verplicht. Inschrijven kan tot en met 29 januari 2021 via volgende link: https://bit.ly/3o5y1xU 

Na inschrijving ontvang je een link via dewelke je het digitaal infomoment kunt volgen en vragen kunt stellen.
Kan je niet deelnemen? De video van het digitaal infomoment zal na het infomoment ook digitaal beschikbaar zijn via de website.

Blijft je graag op de hoogte van de werken? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van het project Mercator-Bruegel via www.elia.be/projecten

Gepubliceerd op 22 jan 2021
Nieuwsoverzicht
info

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
omgeving@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur en 13.30 tot 19 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina