Nieuw vanaf 22 maart: UiTPAS BORNEM

UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor wie deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten buitenshuis in Bornem én alle UiTPAS-regio's. Het is tevens een kortingkaart, voor wie het financieel moeilijker heeft. Om naar UiT te kijken dus!

ALTIJD IETS OM NAAR UIT TE KIJKEN

Vanaf 22 maart 2021 kunnen Bornemnaars, net zoals meer dan 200.000 inwoners in Vlaanderen genieten van de voordelen van de UiTPAS.

Een UiTPAS kost 5 euro en is vanaf de eerste lentedag verkrijgbaar op verschillende locaties in Bornem:

  • cultuurcentrum Ter Dilft
  • de bib
  • sportcentrum Breeven
  • onthaal gemeentehuis en Sociaal Huis
  • bij de Buurtkar
  • op grote gemeentelijke evenementen.

Mensen in armoede betalen slechts 1 euro. Voor hen is het ook een kortingspas.

UiTPAS is een heuse spaarkaart: wie deelneemt aan een UiT-activiteit spaart punten. Dit kan bijvoorbeeld als je gaat zwemmen, naar de bib gaat, naar een voorstelling in Ter Dilft gaat kijken of als kinderen deelnemen aan een activiteit van de jeugd- of sportdienst.
Ook wie een cursus volgt in het CC of een gemeentelijk evenement bijwoont, kan punten sparen. Sparen doe je door de kaart te scannen aan een UiT-zuil, bij een baliemedewerker of door een QR-code te scannen met je smartphone.

Gespaarde punten kan je nadien omruilen voor leuke voordelen zoals een gratis filmticket, een gratis kopje koffie bij een bezoek aan de bib, een set postkaarten van een expo in het CC, een gratis whirlpool in het zwembad,…

Bij de aankoop van de pas krijg je meteen enkele cadeautjes zoals een herbruikbare shoppingtas met lokale lekkernijen bij de Buurtkar, een gratis zwembeurt, een artistieke totebag in de bib en een gratis filmticket in het CC.

Bornemse mensen in armoede kunnen de pas kopen voor 1 euro en krijgen bovenop de spaar- en ruilmogelijkheden discreet een sociaal tarief op de UiTPAS-activiteiten. Een UiTPAS kopen doen ze in de bib, het Sociaal Huis of bij de Buurtkar. Op die manier willen we hen ook meer betrekken bij vrijetijdsactiviteiten in onze gemeente.

Alle UiTPAS-activiteiten vind je

Je herkent de UiTPAS-activiteiten aan het UiTPAS-logo.

Meer weten? Stuur een mailtje naar uitpas@bornem.be en je ontvangt een folder.

Gepubliceerd op 5 mrt 2021
Nieuwsoverzicht
UiTPASkaart

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 49
e-mail
cultuur@bornem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina