Koop jouw UiTPAS vanaf 22/3

Daar is de lente, daar is de zon en… daar is UiTPAS Bornem!

Vanaf 22 maart kan je je persoonlijke UiTPAS aankopen. Met de UiTPAS wil Bornem al haar inwoners stimuleren om aan het bruisende vrijetijdsleven van de gemeente deel te nemen.

Onze gemeente heeft vele troeven en het uitgebreide vrijetijdsaanbod is daar zeker een van. We hebben enkele publiekstrekkers in handen die ons onderscheiden van andere gemeenten, zoals het Breeven, cc Ter Dilft en binnenkort zeker ook de vernieuwde abdijsite. En om fijne evenementen zitten we andere jaren natuurlijk ook niet verlegen, dat is iets waar we terug op mikken vanaf het najaar. Onze eigen inwoners daar maximaal van laten genieten, met de UiTPAS als extra instrument, daar willen we sowieso op inzetten.

Dankzij een spaar- en ruilsysteem wordt elke UiTPAShouder uitgedaagd om bij evenementen en activiteiten punten te sparen, die ze nadien kunnen inruilen voor mooie voordelen. En als extra stimulans krijg je meteen enkele cadeautjes van Bornem. Op vertoon van jouw splinternieuwe UiTPAS kan je op verschillende plekken in de gemeente een cadeau oppikken: van een herbruikbare shoppingtas met lokale lekkernijen bij de Buurtkar tot een gratis zwembeurt in het zwembad, een gratis filmticket bij Ter Dilft en een mooie artistieke totebag in de bibliotheek.

UiTPAS = ook kansenpas

Maar er is meer: mensen in armoede betalen dankzij de kaart slechts 20% van de toegangsprijzen aan activiteiten. Voor Bornem is het ontzettend belangrijk dat iedereen kan participeren aan het uitgebreide aanbod dat er bestaat, ook wie het financieel minder makkelijk heeft. Daarom zijn we blij dat we met de UiTPAS meteen ook een instrument in handen hebben waarmee we zij die er nood aan hebben een financieel duwtje in de rug kunnen geven en hen hiermee de kans bieden aan zeer gereduceerde prijzen aan vrijetijdsactiviteiten deel te nemen.

Over de UiTPAS

UiTPAS Bornem is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten in Bornem en ver daarbuiten. Ook tientallen andere regio’s in Vlaanderen werken met UiTPAS.

Spaarkaart

  • Wie deelneemt aan een activiteit, spaart punten. Ook wekelijkse bib- of zwembadbezoekje tellen daarvoor mee. Sparen kan heel makkelijk door een QR-code te scannen bij activiteiten of de kaart te scannen aan de UiTzuilen in CC Ter Dilft, in sportcentrum Breeven of in de bib. Op grote gemeentelijke evenementen zal ook steeds een mobiele zuil aanwezig zijn.
  • De punten kunnen ingeruild worden voor leuke voordelen: een gratis filmticket in cc Ter Dilft, een gratis kopje koffie bij een bezoek aan de bib of een buurtmaaltijd, een set postkaarten van een expo in het CC, een gratis whirlpool in het zwembad …

Kortingkaart

  • Voor mensen in armoede is de UiTPAS tegelijkertijd ook een kortingspas. Zij kunnen de pas gebruiken om aan zeer gereduceerde prijzen aan vrijetijdsactiviteiten deel te nemen.

Bekijk zeker UiTPAS - Gemeente Bornem voor alle info.

 

Gepubliceerd op 19 mrt 2021
Nieuwsoverzicht
UiTPAS

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 49
e-mail
cultuur@bornem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina