Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Compostactie op jouw recyclagepark

Droom jij van een tuin die gezond en vruchtbaar is? Een tuin die niet meer verdort en hittebestendig is? Dan heeft IVAREM de ultieme tip voor jou: koop compost van IVAREM om je tuin helemaal op te fleuren!

Ga voor méér met Vlaco-compost¬†

Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En jij geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst! Tenslotte heeft compostgebruik ook heel wat in petto om je tuinbodem natuurlijk te wapenen tegen langere droogte- en hitteperiodes in de zomer. 

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost tijdens voorjaarsactie op recyclageparken

Maar liefst 145 Vlaamse recyclageparken nemen deel aan de compostactie “Ik draag Vlaco-compost op handen” in april. Hierbij nemen alle recyclageparken van IVAREM deel aan de actie. Bij aankoop van Vlaco-compost krijg je op onze recyclageparken tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen cadeau. De actie geldt voor compost in zakken én compost in bulk. Check ons compostaanbod en prijzen via www.ivarem.be/compost.¬†

Gepubliceerd op 29 mrt 2021
Nieuwsoverzicht
compost

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 21
e-mail
omgeving@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina