Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geef onze nieuwe feestkar een naam!

Binnenkort kopen we twee aanhangwagens aan waarin uitleenmaterialen voor feesten worden gestockeerd.

Buurtcomités, verenigingen of andere organisatoren kunnen deze feestmaterialen speciaal voor hun evenement, feestje of andere activiteit uitlenen. We willen de twee feestkarren in Bornemstijl pimpen om zoveel mogelijk op te vallen én we willen ze ook een naam geven. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Heb je een goede naam voor de feestkarren? Surf dan naar het participatieplatform en laat jouw idee achter! We zoeken een originele naam met bijhorende Nederlandstalige quote of slogan die verwijst naar duurzaamheid. 

Uit alle ingestuurde voorstellen kiest de werkgroep de drie leukste. Daarna is het opnieuw aan de Bornemnaars om te stemmen. De naam die dan de meeste stemmen krijgt, wordt het en zal in het najaar op de twee feestkarren verschijnen.   

Diegene met het winnende voorstel mag niet alleen een volledig weekend gebruik maken van de feestkar (eenmaal corona het terug toelaat uiteraard), maar wordt bovendien samen met zijn of haar buren getrakteerd op een gratis vat geschonken door AsterX Dranken, 10 flessen cava, lekkere versnaperingen en een exclusieve spiksplinternieuwe BornemBeker mét Bornemse skyline op! 

Succes! Wij zijn benieuwd naar jullie voorstellen! 

Gepubliceerd op 16 apr 2021
Nieuwsoverzicht
feest

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina