Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lokaal shoppingmoment voor kwetsbare doelgroepen

De zaakvoerders van kledingwinkel Follie uit de Boomstraat contacteerden vorig jaar gemeente Bornem. Zij wilden immers graag hun kledingoverschotten van de voorbije twee seizoenen wegschenken.

Elke Cuyt, schepen van o.a. sociaal beleid: “Uiteraard zagen wij een samenwerking heel erg zitten. Het Sociaal Huis heeft veel contacten met mensen in een kwetsbare situatie en zij kunnen deze extraatjes zeer goed gebruiken. Zeker in deze coronatijd, die voor deze mensen vaak nog meer negatieve gevolgen heeft.”

Concreet gaat het om nieuwe vrouwenkleding en accessoires in allerlei maten en voor alle leeftijden. Op vrijdag 30 april kunnen deze mensen gratis komen shoppen tijdens een shoppingmoment in zaal Kloosterheide. Klanten hebben een afspraak moeten maken om langs te komen, zodat ze niet met te veel aanwezig zijn, en tussen de afspraken door ontsmetten we alles. Op die manier houden we het veilig. 

We zijn kledingwinkel Follie heel dankbaar voor de gulle gift. “Aangezien dit om een aanzienlijk aantal stuks ging, konden we àl onze mensen in een kwetsbare situatie de kans geven om hiervan te genieten. Het was dus zeker de moeite om hiermee aan de slag te gaan”, aldus schepen Elke Cuyt.

Gepubliceerd op 30 apr 2021
Nieuwsoverzicht
popup

Meer info

adres
Broekstraat 40B2880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 60 70
e-mail
sociaalhuis@bornem.be

Enkel op afspraak van maandag t.e.m. vrijdag van 9 - 12 uur en van 13 - 16 uur.

Deel deze pagina