Zondagwandelingen

Toerisme Klein-Brabant – Scheldeland lanceert deze zomer vier ontspannende gegidste Zondagwandelingen doorheen Klein-Brabant.

Op 27 juni neemt een gids je mee naar de Sint-Bernardusabdij in het centrum van Bornem en word je ondergedompeld in de boeiende geschiedenis van Kasteel Marnix. Op 25 juli wandel je langs ‘Buitengewoon Buitenland’, een klein gehucht met een bijzondere geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. ‘Water als leidraad’ is de derde wandeling die doorgaat op 22 augustus in Sint-Amands. Hier is een hoofdrol weggelegd voor de machtige Schelde. En tot slot kan je op 26 september de beentjes strekken tijdens een mooie natuurwandeling in Puurs.  

“Met dit initiatief willen wij ook individuelen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan gegidste rondleidingen. Op stap gaan met een gids geeft je wandeling een extra meerwaarde, zo ontdek je misschien zaken die je vooraf nooit opvielen.” voegt Ann-Marie Morel voorzitter Toerisme Klein-Brabant – Scheldeland toe.

Elke wandeling start om 14 uur en eindigt om 16 uur. Als deelnemer betaal je 6 euro per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel. Inschrijven is verplicht en kan tot een week vooraf. Stuur hiervoor een mailtje naar info@tkbs.be met vermelding van jouw volledige naam, het aantal personen en de leeftijd.

Deze activiteit volgt de coronaregels. Een mondmasker dragen en afstand bewaren is verplicht. Kan dit evenement niet doorgaan omwille van corona, krijg je het volledige deelnamegeld terugbetaald.

Meer info vind je hier

Gepubliceerd op 9 jun 2021
Nieuwsoverzicht
Wandelen

Meer info

adres
Broekstraat 422880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 296 91 83

Lees meer artikels over

Deel deze pagina