Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Veilig naar Ter Dilft

Voor alle voorstellingen en films in Ter Dilft werken we met een Covid Safe Ticket én een mondmasker.

Ook in Ter Dilft dienen we de verstrengde maatregelen te volgen. Daarom werken we voor alle voorstellingen en films die we organiseren met een Covid Safe Ticket en is het dragen van een mondmasker verplicht, dit zowel in de schouwburg als op externe locaties (bv. kasteel d'Ursel, clubzaaltje Hingene...).

Zowel bij het circuleren in het gebouw als tijdens de voorstelling dien je, als je ouder bent dan 6 jaar, je mondmasker dus op te houden.

Bijkomend dient iedere bezoeker ouder dan 12 jaar te beschikken over een Covid Safe Ticket - wat ofwel een vaccinatiecertificaat, een testcertificaat met negatief resultaat of een herstelcertificaat kan zijn.

Hoe gaan we te werk? 

  • Medewerkers zullen aan de ingang vragen om je Covid Safe Ticket te tonen samen met je identiteitskaart en je ticket. We controleren deze documenten. 

    Let op
    : indien je geen geldig Covid Safe Ticket hebt, kunnen we je niet binnenlaten. De scanning is simpel: als het scherm groen oplicht kan je de schouwburg of externe locatie binnengaan, bij rood licht dienen we de toegang te weigeren. Er zijn geen sneltesten beschikbaar ter plaatse!
     

Kocht je toch al een ticket en heb je geen Covid Safe Ticket of kan je door de verstrengde maatregelen niet meer komen? Neem dan contact op met het onthaal op 03 890 69 30 of via info@terdilft.be

Meer info over het Covid Safe ticket vind je hier.

We doen al het nodige om jullie in veilige omstandigheden te kunnen ontvangen en hopen jullie snel terug te zien!

Gepubliceerd op 19 dec 2021
Nieuwsoverzicht
Update Coronamaatregelen B

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag:13 tot 17 uur

Deel deze pagina