Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stel je kandidaat voor de adviesraad lokale economie

Na een lange en zware periode komt het openbare leven opnieuw een beetje op gang. Tijd om nu ook de adviesraad Lokale economie terug leven in te blazen en samen te stellen.

We willen hierbij alle betrokkenen, zo veel mogelijk sectoren, de bedrijven in de KMO- en industriezones, de winkeliers en horeca, de verenigde en niet verenigde ondernemers van groot tot klein betrekken.

Dit wil niet zeggen dat al deze groepen steeds samen zullen vergaderen, omdat de onderwerpen uiteraard zeer verscheiden zullen zijn.

De manier waarop we deze raad gaan invullen, bepalen we uiteraard in onderling overleg. Eventuele opmerkingen of suggesties voor de werking mogen steeds doorgegeven worden.

Mogen wij je vragen om jouw kandidatuur, individueel of vanuit een vereniging, per mail te sturen naar onze dienst lokale economie op economie@bornem.be voor 30 september 2021.

Graag je volledige adres- en contactgegevens meegeven, je link met het bedrijfsleven of andere organisaties en een korte motivatie.

We proberen een werkbare raad op te stellen met vertegenwoordigers uit alle bedrijvenverenigingen en belangengroepen maar ook met afgevaardigden uit alle KMO- en industriezones.

Het is onze bedoeling om met deze raad op korte termijn aan de slag te gaan en jouw adviezen te kunnen vragen over belangrijke uitdagingen en ook kleinere praktische zaken die belang hebben voor het bedrijfsleven van onze ondernemende gemeente.

Met vriendelijke groeten,

Wouter Schelfhout                                                                
deskundige lokale economie                                                               

Stefaan De Landtsheer
schepen lokale economie

Gepubliceerd op 17 sep 2021
Nieuwsoverzicht
info

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
0499 86 50 67
e-mail
economie@bornem.be

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Deel deze pagina