Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Iets verloren? Check iLost!

Ben je iets verloren in Klein-Brabant? Dan vind je het misschien wel terug via iLost. Want in die nieuwe databank staan voorwerpen die worden binnengebracht bij onze gemeente, de gemeente Bornem en de lokale politie Klein-Brabant.

Iets verloren?

Wanneer je iets kwijtraakt, sta je vaak voor een tijdrovende zoektocht met veel gebel en gemail naar allerlei instanties. Dankzij iLost wordt het gemakkelijker: voortaan kun je van thuis uit één webpagina doorzoeken met alle gevonden voorwerpen die geregistreerd werden in onze gemeente, in Bornem of bij de lokale politie. 

Primeur in Vlaanderen

We kozen bewust voor een databank over de gemeentegrenzen heen. Want hoe ruimer de regio, hoe groter de kans dat jij je verloren voorwerp snel en eenvoudig terugvindt. iLost moet dé plek worden voor ‘gelukkige verliezers’. We zijn in Vlaanderen trouwens de eersten met deze handige toepassing. Een mooie nieuwe stap in onze digitale dienstverlening voor jou!

Iets gevonden?

De databank kunnen we alleen vullen met jouw hulp. Vind jij iets dat niet van jou is? Breng het dan binnen. In onze gemeente kan dat op deze locaties:

  • Uitvoeringsdienst, Puursesteenweg 385
  • Gemeentehuis, Hingenesteenweg 13
  • Sociaal Huis, Broekstraat 40B
  • Sportdienst, Barelstraat 11B
  • CC Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41 – 43

Wij registreren het voorwerp dan in de databank en zorgen ervoor dat het bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt wanneer die zich meldt.

Benieuwd? Check www.bornem.be/ilost.  

Gepubliceerd op 1 okt 2021
Nieuwsoverzicht
iLost

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina