Welkom Sint!

Dit jaar verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten heel hartelijk in Bornem.

PIETENZOEKTOCHT IN BORNEM

Sinterklaas raakte zijn Pieten kwijt en kan wel wat hulp gebruiken om hen terug te vinden. Haal jouw Pietenzoektochtpakket, inclusief leesboek, vanaf 13 november af in de bib en ga meteen op zoek in het centrum van Bornem! Met een potlood, een echt Pietenpaspoort én je eigen Hulppiet-button en –muts in de aanslag, vind je ze ongetwijfeld allemaal snel terug. Je zoektocht start aan de bibliotheek en leidt je door het centrum van Bornem. Je krijgt een plannetje met het parcours in je pakket. Vergeet vooral niet goed in de etalages van de lokale handelaars te kijken om de Pieten op te sporen! De tocht is gebaseerd op het prentenboek ‘Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka' van de bekende kinderauteur Kathleen Amant. Een Pietenzoektochtpakket kost 4 euro en kan je tijdens de openingsuren aankopen in de bib (zolang de voorraad strekt).

HIJ KOMT, HIJ KOMT

Op zaterdag 27 november komt de enige echte Sinterklaas naar Bornem! Hij maakt tijd om een praatje te doen met alle brave kindjes en brengt uiteraard voor iedereen een cadeautje mee. Breng hem tussen 14 en 18 uur een bezoekje in het Landhuis. 

SINTERKLAASSHOW

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste Pieten zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette met hun muziek en acteerwerk intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam. Een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes wordt op ludieke wijze aan elkaar gespeeld in deze interactieve show voor groot en klein. Kom meezingen op zaterdag 27 november om 10 uur in de Schouwburg
Tickets kopen kan via de website van Ter Dilft. 

Gepubliceerd op 22 nov 2021
Nieuwsoverzicht
Sint

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina