Dit nieuwsbericht is niet actueel.

25ste Bornemfestival Walter Boeykens

Vier mee met deze jubileumeditie! Het Walter Boeykens Ensemble nodigt tussen 5 en 7 augustus o.a. Meskerem Mees & Cargo Mas uit.

Sinds 1996 organiseert cultuurcentrum Ter Dilft het Bornemfestival Walter Boeykens. Na twee uitgestelde edities pakt het festival deze zomer uit met een nieuw programma voor de 25ste jubileumeditie. Voor het eerst vinden alle concerten plaats in hetzelfde weekend en voor het eerst ook op één locatie, kasteeldomein d'Ursel in Hingene.

Sfeervolle concerten in de festivaltent met prachtig uitzicht op het kasteel. Iets eten of drinken kan je in de gezellige zomerbar. Naar traditie is Kurt Van Eeghem ook dit jaar de trouwe gastheer van het festival. Als peter van het festival loodst hij het publiek vol overgave doorheen de concerten.

Ook deze editie vormen Anne Boeykens, dochter van Walter, en haar ensemble de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis, maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt van deze editie een ware ontdekking. Op uitnodiging van het ensemble vervolledigen niemand minder dan Meskerem Mees, Cargo Mas, Ibernice MacBean, Jeroen D’hoe & Casco Phil¬†deze zomer de affiche.

Ontdek de 4 concerten

Gepubliceerd op 4 mei 2022
Nieuwsoverzicht
Willem Rosiers

Meer info

adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 30
e-mail
info@terdilft.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Lees meer artikels over

Deel deze pagina