Schrijf je snel in voor Dag van de Bornemnaar 2022

Ben jij een Bornemse vereniging? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Op zondag 28 augustus 2022 van 13 tot 20 uur gaan we knallen, want dan is het Dag van de Bornemnaar. Voor de derde keer op rij organiseren we een dag die volledig in het teken staat van alle Bornemnaars. We bieden alle erkende Bornemse verenigingen een gratis stand aan (een zwarte tent van 3 x 3 meter met 1 tafel en elektriciteitsvoorzieningen) waar ze zichzelf kunnen promoten en ook hapjes en drankjes verkopen. 

Dit jaar staan alle verenigingen opnieuw rond het hoofdpodium waar Samson en Marie, Cleymans & Van Geel en The-masked-singer-winnaressen Sandra Kim en Camille optreden. Het wordt Bornem-aan-zee, want we toveren Breeven die dag om tot een badstadje. Breng gerust je beach outfit mee. Wij zorgen voor de verfrissing. 

Wil jouw vereniging mee zorgen voor die zomerse vakantiesfeer? Schrijf je dan nu hier in. Let wel: na 15 juni 2022 laten wij geen inschrijvingen meer toe, omdat onze opstelling tegen dan moet klaargemaakt worden. 

Je zorgt dit jaar zeker voor minstens 1 vrijwilliger tussen 10 en 22 uur voor hulp aan toog en activiteiten. Dit mag natuurlijk in een beurtensysteem. Dat wil zeggen dat jullie vrijwilligers mekaar mogen aflossen. 

Verras ons met je aanbod. Wees creatief. Zorg voor variatie. Denk ook eens aan iets biologisch of vegetarisch. Alles kan en mag, maar dit jaar willen we méér dan enkel hamburgers en hotdogs. We willen de Bornemnaars meepakken naar zee en hen de dag van hun leven geven. Een fijne afsluiter van de vakantie, toch? Jij doet toch mee met je vereniging? Vul dan dit formulier in voor 15 juni 2022

E-loket

Hoe werkt het e-loket
  • Inschrijving verenigingen Dag van de Bornemnaar 2022

    Formulier
Gepubliceerd op 12 mei 2022
Nieuwsoverzicht
Dag van de bornemnaar

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 08
e-mail
evenementen@bornem.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Deel deze pagina