Dag van de Bornemnaar

Staat zondag 28 augustus 2022 met stip in je agenda genoteerd, want dat vindt opnieuw De Dag van de Bornemnaar plaats van 13 tot 20 uur in recreatiedomein Breeven.

Die dag ben je best in strandstemming, want recreatiedomein Breeven toveren we om tot één grote beach-weide. Er is animatie voor jong en oud. Laat je schminken, volg een workshop, neem een keileuke foto met je beste vriendin in onze "Zelfiebooth" en nog zoveel meer.

Wist je dat je die dag gratis gebruik maakt van alle gemeentelijke sportactiviteiten? Dat betekent dus gratis zwemmen en minigolfen. Je kan ook een judo-initiatie volgen of petanquen. En dit jaar rijdt er een megalange go-cart voor maar liefst 12 personen, zoals je ze ziet aan zee. 

En dat is nog niet alles, want er zijn maar liefst 4 topartiesten die dag en daartussen spelen onze DJ's van onze academie voor muziek, woord en dans en treden The Young Bouncers op. Van 14 tot 14.45 uur kan je Samson&Marie aan het werk zien. Van 15.30 tot 16.45 uur bewonder je de prachtige stem van Sandra Kim, de enige Songfestivalwinnares voor België die vorig jaar ook "The Masked Singer" won, van 17.30 tot 18.45 uur treden Cleymans&Van Geel op en tot slot maakte Camille in haar overdrukke agenda nog tijd voor ons tussen 19.10 en 19.50 uur. Als dat geen hele middag boordevol topmuziek is! 

Heel de dag staat in het teken van de Bornemse verenigingen. Meer dan 30 verenigingen* verwennen je die dag op heel wat lekkers. Wedden dat je zeker een ijsje of een Boules de Berlin scoort? 

Smeer je dansbeentjes alvast in en vergeet je zonnecrème niet. En als je die toch zou vergeten, dan hebben we goed nieuws. Schrijf jij jou die dag in op onze nieuwsbrief of like je onze Facebook en/ of Instagram, dan hebben wij voor jou nog een exclusieve zonnecrème van Bornem ter beschikking. We verwachten je dus. 

*

0LRV Sint-Aldegonde
WTC den Bellys
Toerisme Klein-Brabant-Scheldeland vzw
KSV-Bornem-vzw
DIERENWELZIJNSRAAD
JNM Klein-Brabant
Drunken Sailors
EZPERANDO (Sprinkle, Mondibel, Finado)
FC VOLHARDGING WINTAM
Rc racing fun Bornem
Gemengd Koor Bornem
VC Kadee
Geranimo Bornem Basket
BC Plumula
Tateljeeke Wintam
Samana Mariekerke
Harmonie Bornem
PETANQUECLUB BREEVEN
Villa Viola vzw
The Young Bouncers vzw
ACV Bornem
Thor PALINGBOYS
Ho Rang i
Samana Bornem-Branst
Hedera
Jeugt dienzt appelsien
VC Branst
Atletiekclub Sparta
VZW Streekmuseum Mariekerke
PasarTopicamp

Gepubliceerd op 8 aug 2022
Nieuwsoverzicht
DagvdBornemnaar

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 06
e-mail
communicatie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina