Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom naar de jaarmarkt

Op woensdag 5 oktober zijn de diertjes weer van de partij op de jaarmarkt.

In de Achterweide- en Kloosterstraat worden ze gekeurd tijdens de veeprijskamp en krijgen de beste uit elke categorie een prijs. Kom ze zeker eens bewonderen tussen 10 en 12 uur.

In de Boomstraat kan je dan weer gezellig markten. Sla je slag en koop iets leuk of geniet van een lekker hapje en drankje. Kom om 10 en 12 uur ook zeker naar het postgebouw. Daar houden we een heuse prijzenworp met leuke gadgets, kermisbonnen en Bornembonnen. Ook de Maakplaats in het oude postgebouw gooit de deuren open, je kan er gaan ontdekken wat de 3D-printers, lasercutters en vinylsnijders voor jou kunnen betekenen. Op de bovenverdieping van het oude postgebouw kan je ook naar de tentoonstelling 'Post Office' tussen 10 en 18 uur. Je vindt er schilderwerken, keramiek, installaties, beelden,...

Op het Kardinaal Cardijnplein vind je naar goede gewoonte vanaf 10 uur de kermis met heel wat toffe attracties. 

Er is de hele dag ook knotsgekke animatie voorzien en je kan van de gelegenheid gebruik maken om de prachtige Abdij van Bornem te ontdekken! 

De Boomstraat, een deel van de Sint-Amandsesteenweg, de Kruisberg, de Barelstraat, het Kardinaal Cardijnplein, een deel van de Achterweidestraat en de Kloosterstraat zijn afgesloten vanaf 6 tot 15 uur. Er geldt ook een parkeerverbod in deze straten. In de omliggende straten is er geen parkeerverbod. We voorzien een plaatselijke verkeersomleiding.

Gepubliceerd op 4 okt 2022
Nieuwsoverzicht
Jaarmarkt

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 08
e-mail
evenementen@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina