Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemachtigde opzichters gezocht!

Op donderdag 1 september, bij de start van het nieuwe schooljaar nodigden de mobiliteitsmedewerkers van Bornem de gemachtigde opzichters uit op een startvergadering.

“De ploeg is echter nog niet volledig en we zijn dringend op zoek naar extra opzichters”, zegt Greet De Boeck, deskundige mobiliteit. “Concreet zoeken we  nog opzichters voor volgende punten: school Wintam, kruispunt Puursesteenweg, kruispunt Elisabethstraat, school Lindestraat, school Barelveldweg.”

Ben je minstens 18 jaar, heb je wat tijd extra die je wil doorbrengen door kinderen te helpen in het verkeer? Je hoeft geen enkele betrokkenheid te hebben met de school. Je dient ook niet elke ochtend- en/of elke avondshift op te nemen.

Zin gekregen?

Surf dan naar www.bornem.be en contacteer dienst patrimonium voor meer info.

De schoolomgevingen zelf worden één voor één opgefrist en veiliger gemaakt. De omgeving van de Sint-Bernardusschool is vorig jaar aangepakt. Dit nieuwe schooljaar staan de Huveneersschool in Hingene, de Linde en het ’t Hinkelpad op de planning. In Wintam en Bornem werden alvast een paar oversteekplaatsen ‘gekleurd’. Aan elke school houden Lily en Tom bovendien een oogje in het zeil.

Gepubliceerd op 2 sep 2022
Nieuwsoverzicht
GO

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 20
e-mail
mobiliteit@bornem.be

Openingsuren

Vandaag gesloten

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur. 

Opgelet: op woensdag is de dienst telefonisch bereikbaar tot 17 uur. 

Deel deze pagina