Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tijd om te griezelen

Halloween komt eraan en Bornem maakt zich klaar om samen met jullie te griezelen. Tussen vrijdag 28 en maandag 31 oktober beleef je volgende evenementen in halloweensfeer.

HALLOWEENZWEMMEN 

Kom op vrijdag 28 oktober mee griezelen in het zwembad. Tussen 16 en 21.30 uur zwem je in halloweensfeer en is er leuke animatie voorzien. Kinderen die zich verkleden, mogen zelfs gratis zwemmen!*

*gratis voor kinderen -18 jaar die zich verkleed aan de balie aanmelden en begeleid worden door een betalende volwassene. Maximaal 3 kinderen gratis per betalende volwassene. 

HALLOWEEN HAPPENING

De Academie voor Muziek, Woord en Dans organiseert op vrijdag 28 oktober griezeltochten vanop drie vertrekplaatsen: cc Ter Dilft, het Landhuis en de centrumkerk. Vertrek vanaf 18 uur op de door jou gekozen startplaats voor een tocht van bijna 2 uur, volledig in het thema Halloween. Op elke locatie wordt er muziek, dans of woord gebracht. 

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan via dit formulier

HALLOWEEN KIDS PARTY

Op zondag 30 oktober organiseert 'Branst Leeft' voor de eerste keer een heuse Halloween kids party. Tussen 14 en 19 uur kunnen kinderen samen met hun ouders dansen en griezelen in het gemeenschapshuis van Branst. 

HALLOWEEN PARTY

Verkleed je en zak op maandag 31 oktober af naar de Halloween party in Branst. In het gemeenschapshuis kan je vanaf 21 uur terecht voor een leuk feestje. 

LICHTJESWANDELING

Op maandag 31 oktober staat Wintam in vuur en vlam, want dan organiseert de Landelijke Gilde HWE een lichtjeswandeling. Vanaf 20 uur verwacht de vereniging jou op het Sint-Margarethaplein om samen een avondwandeling te maken. Op bepaalde punten van de wandeling vindt er een act plaats en zowel aan de start als tijdens de wandeling is er animatie voorzien.

GRIEZELWANDELING

Zin om te griezelen in het park van Hingene? Kom dan op maandag 31 oktober vanaf 17 uur verkleed naar het gemeenschapshuis van Hingene. Daar vertrek je voor een griezeltocht vol met opdrachten en kom je onderweg de raarste figuren tegen. Nadien kan je nog genieten van een lekker tasje soep. 

Inschrijven kost € 5 en kan via de website van de Gezinsbond

BIBBERJACHT

Met de Bibberjacht-app van Gezinssport Vlaanderen ga je op wandel in ‘augmented reality’. Ga tijdens de herfstvakantie op pad, 'scan' met je smartphone de omgeving en verzamel alle (virtuele) pompoenen en vleermuizen. Word je voldoende sterk om Valmir de Vampier te verslaan?

Meer info vind je hier

Gepubliceerd op 26 okt 2022
Nieuwsoverzicht
Halloween

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina