Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oxfam-cadeaudagen

Van zaterdag 3 december t.e.m. zondag 18 december vinden in de Oxfam-Wereldwinkels de jaarlijkse cadeaudagen plaats.

Genoeg sokken en ‘made in China’-prullaria gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op Vinted gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven? Gedaan ermee, daar kan je iets aan doen! Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkels.

Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling. Kom inspiratie opdoen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit tijdens de Oxfam Cadeaudagen. 

Kom langs tijdens de cadeaudagen in Wereldwinkel Bornem, Sint-Amandsesteenweg 43, telkens tussen 10 en 12 uur en tussen 14 en 17 uur. 

Tussen 1 november en 31 december zet de Wereldwinkel haar wijnen in de kijker en krijg je een korting van 15% bij aankoop van twee dezelfde wijnen, te kiezen uit een selectie van zes wijnen en twee schuimwijnen. 

Gepubliceerd op 15 nov 2022
Nieuwsoverzicht
Cadeaudagen

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
03 890 69 00
e-mail
communicatie@bornem.be

Openingsuren

Vandaag:9 tot 12 uur

Enkel op afspraak tussen 9 en 12 uur van maandag t.e.m. vrijdag. Op woensdag ook tussen 13.30 en 19 uur.

Deel deze pagina