Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Word het snelste bedrijf op de Santa Run!

Het Impala Team en Bornem nodigen jou en je collega's graag uit op de eerste Bornemse Santa Run op zaterdag 17 december.

Tussen 18 en 21 uur nemen teams van maximum 5 lopers het tegen elkaar op in een aflossingsloop waarin ze zoveel mogelijk rondjes lopen op het sfeervolle kerstparcours in het centrum van Bornem. De winnaar is het team dat om klokslag 21 uur de meeste rondjes op de teller heeft.
Starten en finishen doen we op het tot winterland omgetoverde K. Cardijnplein, vlak naast de ijspiste. Chiro Bornem voorziet daar ook de nodige snacks en drankjes om de teams enkele uren van energie te voorzien. Vooraleer de Santa teams zich de longen uit het lijf lopen, wordt het parcours nog opgewarmd door de Santa Kids Run: een korte individuele race voor kinderen over één rondje van het parcours. Zij starten om 18 uur.

Een uitgelezen mogelijkheid dus om tijdens het jaareinde wat collega's uit te dagen en teamsfeer te boosten! Stel jij ook één of meer teams samen met je organisatie en worden jullie het snelste Bornemse bedrijf? Wees er tijdig bij! De eerste inschrijvers krijgen een leuke goodie bag! Alle verdere informatie en inschrijfmogelijkheden vind je op de website.

Ook de andere activiteiten op WinterBornemLand zijn ongetwijfeld een leuke teambuilding! Bekijk de folder in bijlage en hang hem uit op kantoor. Zo mis je niets van de magische kerstperiode in Bornem. 

Gepubliceerd op 7 nov 2022
Nieuwsoverzicht
SantaRun

Meer info

adres
Hingenesteenweg 132880 Bornem
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel. tel.
0499 86 50 67
e-mail
economie@bornem.be

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

Deel deze pagina